Please select your page

Температурният контрол на локални климатици, осигуряван от нашите системи, сега покрива и новите модели на Daikin, Panasonic, Hitachi и LG.

Контролът на климатиците осигурява както локално (от дома), така и отдалечено управление на всички параметри - температура, режим (Cool/Heat/Fan), положение на лопатките и скорост на вентилатора. В случай, че са създадени таймери за автоматично включване в определени часове, за всеки таймер индивидуално се дефинира зададената температура. Избрани режими на климатизация могат да се асоциират към всички предварително програмирани сцени.Отдалеченият контрол през мобилни устройства ще ви позволи да изключите забравени климатици или да включите климатиците в избрани помещения, когато тръгвате към дома след края на работния ден. При продължително отсъствие и спадане на температурите под 0ºC, системата ще ви предупреди и ще ви даде възможност да стартирате избрани климатици в икономичен режим, с което да предотвратите замръзване на водата и спукване на тръби от ВИК инсталацията в дома. При наличие на различни отопления в едно и също помещение (например климатик и подово отопление), системата ще осигури синхронизиран контрол по температура, както и опция за избор кое от тях да се използва в зависимост от текущата външна температура.
Потребителят може да зададе индивидуални температури за всяка от зоните на дома. Контролът може да бъде осъществен както през оригиналното дистанционно на климатика, така и през интерфейса на вашето предпочитано мобилно устройство (iPhone, iPad, лаптоп, Android смартфон или таблет). За всеки климатик може да бъде разрешено автоматично изключване (или установяване в икономичен режим) при отваряне на прозорец за проветряване на помещението (за време по-дълго от зададен в системата интервал).


Списък на поддържаните модели:


ACURA
Aikira
Aircon
Airwell
Apton
AUX
BEAVER
Carrier
Chigo
Chuanhua
Chunlan
Conrova
CORONA
Daewoo
Daikin
Electrolux
Fedders
Frigidaire
Fujitsu
Galanz
GENERAL
Gree
Guangda
Haier
Hisene
HITACHI
Hualing
Huifeng
INYCIN
Kangli
Kelon
Kelvinator
Kolin
Komeco
Konka
Lennox
LG
McQuay
Midea
Miller
Mirage
MITSUBISHI
National
NEC
Panasonic
Panda
Philco
Samsung
Sanyo
Schneider
Shangling
SHARP
SHINING
Siemens
Springer
Surry
Tadiran
TCL
TONAL
Toshiba
Trane
VOLTAS
WESTPOINT
Whirlpool
Xileng
YORK

Актуално


Акценти

Нов офис на "Булкрафт Контрол"
в гр. Скопие - Македония

След няколко успешно изградени обекта в Македония, отвори врати и новият офис на "Булкрафт Контрол" в гр. Скопие. Офисът е обзаведен с демонстрационно оборудване, представящо всички типове, изграждани от нас системи за домашна и сградна автоматизация.


Система за контрол в ресторант Happy в МОЛ Paradise Center - София

Изградена система за централизиран контрол в новооткрития ресторант на верига Happy в МОЛ Paradise Center - София. Системата осигурява управление на всички осветления, сцени, таймери, персонализиран iPad интерфейс и интеграция с озвучаването.


Сграда на месеца в класацията на списание "Технологичен дом"

Фирмата зае челна позиция в раздел сградна автоматизация на класацията "Сграда на месеца" в сп. Технологичен дом". С любезното съдействие на TLL Media представихме новата серия от сензорни ключове за контрол и напълно обновения интерфейс за управление на домашни и сградни системи.


Нов договор по Оперативна програма "Развитие конкурентноспособността на българската икономика"

"Булкрафт Контрол" спечели конкурса за изграждане на система за автоматизация и контрол на осветление, климатизация и щори в офис-сградата на проектантско бюро "Петров архитекти" - София, финансиран по Оперативна програма "Развитие на конкурентноспособността на българската икономика"