Please select your page

Разширените възможности на системата за известяване при събитие
вече осигуряват SMS/Email известие при претоварване на линия


Всяка линия от електрическата инсталация в дома ви е предвидена за определена максимална консумация. При превишаване на допустимата граница се създават възможности за пожар от силното прегряване на изолацията на проводниците. Прегряването на връзки в контакти и разклонители също може да предизвика стапяне на изолацията и възникване на къси съединения в инсталацията.Системата ще ви предупреди своевременно за всяко претоварване на линия и ще ви даде възможност да реагирате преди да се стигне до необратими повреди по ел. инсталацията, свързани с необходимост от подмяна на прегорели кабели, отваряне на стенни разклонителни кутии за възстановяване на прекъснати връзки и подмяна на прегорели контактни клеми. Една инвестиция в сигурността на дома ще ви спести много неприятности и ще предотврати потенциалната опасност от пожар.


Системата ще ви предупреди също и при повреда на уред в дома

Тя следи консумацията на електроенергия на всеки контролиран уред. При прекъсване на консумацията или продължтелно излизане от зададените за конкретния уред граници, системата ще генерира съобщение за повреда на уреда. Съобщението може да бъде изведено на всеки от активните стенни панели за контрол, а така също да бъде изпратено като Email или SMS известие до вашия мобилен телефон.В конкретния случай системата ще ви извести, че е нарушена нормалната работа на домашния хладилник или фризера и съществува опасност от размразяване на съхраняваните продукти. Аналогично известие можете да получите в случай на повреда на бойлера, електрическите нагреватели на отоплителните уреди, котела на локалното парно, вентилацията, помпата на поливната система и др. Рязката промяна в консумацията ще ви предупреди и за дефектирали импулсни захранвания на зарядни и захранващи устройства, включени в контактите на дома.

Актуално


Акценти

Нов офис на "Булкрафт Контрол"
в гр. Скопие - Македония

След няколко успешно изградени обекта в Македония, отвори врати и новият офис на "Булкрафт Контрол" в гр. Скопие. Офисът е обзаведен с демонстрационно оборудване, представящо всички типове, изграждани от нас системи за домашна и сградна автоматизация.


Система за контрол в ресторант Happy в МОЛ Paradise Center - София

Изградена система за централизиран контрол в новооткрития ресторант на верига Happy в МОЛ Paradise Center - София. Системата осигурява управление на всички осветления, сцени, таймери, персонализиран iPad интерфейс и интеграция с озвучаването.


Сграда на месеца в класацията на списание "Технологичен дом"

Фирмата зае челна позиция в раздел сградна автоматизация на класацията "Сграда на месеца" в сп. Технологичен дом". С любезното съдействие на TLL Media представихме новата серия от сензорни ключове за контрол и напълно обновения интерфейс за управление на домашни и сградни системи.


Нов договор по Оперативна програма "Развитие конкурентноспособността на българската икономика"

"Булкрафт Контрол" спечели конкурса за изграждане на система за автоматизация и контрол на осветление, климатизация и щори в офис-сградата на проектантско бюро "Петров архитекти" - София, финансиран по Оперативна програма "Развитие на конкурентноспособността на българската икономика"