Please select your page
Домашни системи

     
Обект 277, Апартамент, София - център

Управление на светодиодно и халогенно осветление, мултимедия и климатизация. Локален и отдалечен контрол. Персонализиран интерфейс.

Обект 268, Апартамент, София,
комплекс "Silver City"

Управление на осветление, мултимедия, конвектори централна климатизация. Охрана и симулация на присъствие в дома. Локален и отдалечен контрол.

Обект 264, Къща, София - Бояна

Контрол на вътрешно и дворно осветление, щори, климатизация, локално парно, дворна врата, видеодомофонна система, интеграция с охрана.

Обект 258, Апартамент, София

Контрол на осветление, климатизация, подови отопления, мултимедия, щори. Видео-домофонна система. iPad управление и сензорни ключове.

Обект 254, Къща, обл. София, Панчарево

Контрол на осветление, завеси, климатизация и мултимедия. Система за охрана и пожароизвестяване. Управление басейн, поливна система и дворна врата.

Обект 251, Къща, Гурмазово

Контрол на осветление и климатизация. Система за вътрешна и периметрична охрана. Управление гаражна и дворна врати. Превенция при пожар и наводнение.

Обект 247, Вила, Костинброд

Контрол на осветление, климатизация и външни щори. Система за охрана и симулация на присъствие. Видеонаблюдение. Видеодомофонна система.

Обект 242, Апартамент, Пловдив

Управление на осветление, уреди, щори, мултимедия и климатизация. Контрол сенник тераса. Интеграция с охрана, пожарна сигнализация и видеонаблюдение.

Обект 238, Вила, Старосел

Управление на осветление, отоплителни конвектори, бойлер. Система за охрана и симулация на присъствие. Локален и отдалечен контрол. SMS и Email известия.

Обект 236, Къща, София, Драгалевци

Контрол на осветление, завеси, уреди, мултимедия, климатизация, поливна система, гаражна и дворна врати. Охрана и симулация на присъствие.

Обект 211, Къща, Троян

Управление вътрешно и дворно осветление, локално парно, мултимедия. Интеграция с охрана, метео станция и поливна система. Контрол сенници веранда.

Обект 182, Апартамент, Бургас

Контрол на осветление, климатизация, система за охрана и превенция при сигнал за наводнение и пожар. Видеонаблюдение. Тъчскрийн панели.

Обект 179, Апартамент, София

Контрол осветление, завеси, климатизация и мултимедия. Управление сенник тераса. Охрана. пожарна сигнализация и видеодомофонна система.

Обект 162, Апартамент, София

Управление на осветление, климатизация, мултимедия, външни щори и сенник тераса. Видеодомофонна система. Пожароизвестяване и охрана.

Обект 148, Апартамент, Пловдив

Управление на осветление, климатизация, завеси, мултимедия, радиатори и котел локално парно. Персонализиран, локален и отдалечен iPad контрол.

Обект 139, Къща, София, Драгалевци

Управление на вътрешно осветление и мултимедия. Видеодомофонна система, система за охрана.

Обект 134, Апартамент, Dubai, UAE

Контрол на осветление, климатизация, мултимедия, завеси. Сцени на осветление. Тъчскрийн панели. Локално и отдалечено управление на системата.

Обект 113, Апартамент, София,
комплекс "MAXI"

Управление на осветление, климатизация, завеси, мултимедия, джакузи. Метеостанция. Управление сенници. Охрана и симулация на присъствие.

Обект 91, Апартамент, Варна

Контрол на осветление, щори, локално парно, климатизация и мултимедия.

Обект 77, Къща, Обзор

Контрол на осветление, климатизация, сенници, поливна система. Охрана и пожароизвестяване. Външно видеонаблюдение. Управление дворна врата.

Обект 65, Апартамент, Варна

Контрол на осветление, климатизация, мултимедия, сенник тераса. Интеграция с охрана.

Обект 63, Апартамент, София

Контрол на осветление, климатизация, сенник тераса. Интеграция с охрана.

Обект 58, Апартамент, Несебър

Контрол на осветление, завеси и мултимедия. Интеграция с охрана. Видео-домофонна система.

Обект 52, Къща, обл. Бургас

Контрол на осветление, мултимедия, климатизация, локално парно, гаражна и дворна врати. Интеграция със съществуваща система за охрана.

Обект 47, Къща, обл. Варна, Ракитника

Контрол на осветление, уреди, мултимедия и климатизация. Система за охрана, видеонаблюдение симулация на присъствие и пожароизвестяване.

Обект 44, Апартамент, Банско

Управление на осветление, локално парно, климатизация, мултимедия. Интеграция със съществуваща система за охрана.

Обект 43, Вила, обл. Русе

Контрол на осветление, локално парно, басейн и мултимедия. Интеграция с охрана и поливна система.

Обект 31, Апартамент, Шумен,
комплекс "Елеганс"

Управление на осветление и климатизация. Система за охрана, симулация на присъствие и сигнализация при пожар и наводнение. Видеодомофонна система.

Обект 17, Апартамент, Варна

Контрол осветление, щори и мултимедия. Управление на климатизацията. Локален и отдалечен контрол.

Обект 12, Апартамент, Варна

Управление на осветление, външни щори, климатизация, подови отопления кухня и баня. Система за охрана и симулация на присъствие.