Please select your page
 • Оцветете дома си ... със светлина

  Възползвайте се от неограничените възможности,
  които нашите системи предлагат за управление
  цвета на светодиодното RGB осветление.

 • Оцветете дома си ... със светлина

  Възползвайте се от неограничените възможности,
  които нашите системи предлагат за управление
  цвета на светодиодното RGB осветление.

 • Оцветете дома си ... със светлина

  Възползвайте се от неограничените възможности,
  които нашите системи предлагат за управление
  цвета на светодиодното RGB осветление.


Светодиодното осветление все по-широко се използва както като фоново, така и като акцентиращо в дома. То перфектно приляга на модерния дизайн и открива много възможности за създаване на красота и уют. Светодиодните източници на светлина са икономични и относително евтини, което силно допринася за широкото им разпространение през последните няколко години. Светодиодните ленти са изключително подходящи за организиране на фоново осветление в окачени тавани, мебели или стенни орнаменти, докато LED лампите с концентрирана светлина са идеалното средство за създаване на акцент върху определени детайли от интериора на дома. Съчетанието на тези предимства с възможностите за контрол (стартиране на готови сцени на осветление, плавно регулиране и избор на цвета) предоставя едно завършено решение за модерно осветление на дома.Просто изберете цвят

Интерфейсът на нашите системи позволява лесно да изберете предпочитан цвят за всяка от зоните на дома, с просто докосване на желания цвят от палитрата за избор. С плъзгачите за контрол можете допълнително да настроите силата на цвета в по-пастелна гама или да изберете силно наситен цвят в зависимост от вашите предпочитания за конкретната зона. Контролът може да бъде осъществен както от активен стенен панел, така и от вашето предпочитано мобилно устройство - iPhone, iPad, Android смартфон или таблет, лаптоп или стационарен компютър. Както всяко друго осветление в дома, светодиодното (едноцветно или RGB) може да бъде плавно регулирано. За целта, използваните светодиодни ленти трябва да бъдат оборудвани с подходящи управляеми захранвания. Всички детайли за необходимото окабеляване и типа на захранващите трансформатори ще бъдат предоставени на електротехниците, изграждащи ел. инсталацията в обекта, при уточняване на желаните от вас възможности за контрол.
За разлика от повечето стандартни RGB контролери, предлагани на пазара, нашите системи позволяват т.нар. RGBW контрол - управление на светодиодни ленти, които имат 4 канала (red, green, blue, white) и освен детайлния избор на цвят позволяват чисто възпроизвеждане на бяла светлина.


Паркирането в гаража никога повече няма да е проблем

Благодарение на възможностите за контрол на цвета, системата може силно да улесни паркирането ви в гаража, като ви предупреди при всяко доближаване на една от стените, с червен цвят на осветлението от съответната страна. При правилно подхождане на автомобила, светодиодните ленти от всички страни ще светят в зелено. След окончателното паркиране, светлината в гаража ще се установи на бял цвят.


За избрани от вас събития, системата може да ви предупреди и ... с цвят

Вашата система разполага с неограничени възможности за интеграция с различни сензори - за движение, температура, осветеност, влажност, както и за използване на метеорологични и други данни от външни източници. Благодарение това системата може да ви предупреди по различни начини (включително и с цвят) за избрани от вас събития (отваряне на входната врата през тъмната част на денонощието, наличие на движение в определена зона) или за текущата стойност на даден параметър (температура на водата в бойлера, повишено ниво на CO в помещенията, влажност на въздуха). За всеки от случаите, освен предупредждение, системата може да извърши и определени, предварително зададени от вас действия.


 • Slide
  23°C
   Не бързайте да влизате в банята.
  Температурата на водата в бойлера
   все още не е достатъчно висока.
 • Slide
  Прогноза
  Очакват се валежи.
  По-добре отложете
  разходката с децата.
 • Slide
  Нарушител
  Някой е отворил входната врата.
  Погледнете картина от камерите.

Адаптирайте светлината към настроението си

Изборът на цвят позволява точно да адаптирате осветлението към вашето занимание в момента. Когато искате да се отпуснете след тежък ден, изборът на готова сцена ще направи всичко необходимо за вашата пълноценна почивка. Сцената ще регулира силата и цвета на осветлението, ще установи климатика на избраната температура, ще включи музиката в стаята и ще я установи на избраното от вас ниво на звука. Броя и типа на готовите сцени, записани във вашия централен контролер е неограничен.
Контролът на цвета е детайлен - можете да изберете не само конкретен цвят, но така също негов нюанс и наситеност, както и плавно да регулирате силата на светлината - от едва доловимо пастелно оцветяване до ярки наситени цветове - изборът е изцяло ваш. Всеки нюанс, който ви допада, може да бъде асоцииран към различни готови сцени на осветление и активиран едновременно с предварително зададените настройки за температура на климатиците, ниво на звука от системата за озвучаване и др.


Светлината създава комфорт, контролът на цвета - възможности


Системата разполага също с възможности за организиране на различни светлинни ефекти, включващи динамично плавно изменение на цвета или силата на осветеност, честотна или амплитудна синхронизация със звука от системата за озвучаване в помещението, промяна на цвета в зависимост от дадени параметри - температура, текущо часово време и др.
Реално възможностите за контрол и интеграция са въпрос на желание и въображение. При вече изградена система за контрол, управлението на цвета, асоциирането му в различни сцени и съчетанието на контрола с различни външни фактори е само процес на настройка на системата и адаптиране към вашите предпочитания.