Please select your page

Ние предлагаме различни възможности за безжично озвучаване - от прости еднозонални решения (когато желаете безжично да озвучите само определена зона на хотела) до комплексни мултизонални системи с интегриран медиен сървър и възможност за индивидуално озвучаване на всяка от зоните в хотела. При изграждане на комплексна система, озвучаването може да бъде управлявано от общия интерфейс за контрол на системата, заедно с управлението на климатизацията, осветлението и др.


Еднозонални системи за безжично озвучаване


Модел 400

Комплекта включва трансмитер, две безжични двулентови колони, захранващи адаптери и дистанционно управление. Колоните са оборудвани с двулентови говорители и подсвет, който може да бъде управляваван от дистанционното управление. Нивото на звука може да бъде регулирано индивидуално за всяка колона посредством тактилните бутони отстрани и общо - от дистанционното управление.
Колоните могат да бъдат използвани за безжично озвучаване в закрити помещения и на открито. Предвидени за работа на мрежово и батерийно захранване, което позволява да бъдат използвани на места, където няма контакт.Висококачествен звук, пресъздаден от двулентови високоговорители.
Звукът се излъчва във всички посоки (360 градуса).
Системата е влагоустойчива и подходяща за външна употреба.
Лесно свързване с PC, TV, DVD/CD/MP3/MP4, iPod.
Функция за автоматично изключване в режим STD-BY
Дистанционно управление, включено в комплекта.
Захранване на говорителите: 6xD-Size батерии или адаптер DC9V/1.2A.
Захранване на дистанционното: 2xAAA алкални батерии.
Изкривявания: <1%
Съотношение сигнал/шум: 65dB
Работна честота: 863 MHz
Размери на трансмитера: 100x100x37mm
Размери на колоните: 282x200x200mm
Изходна мощност: 2 x 5W (RMS)
Обхват: до 100м свободно пространство и до 30м през стени и прегради
Водозащитеност: IPX3 (rainwater proof)


Модел 352

Комплекта включва трансмитер, две безжични колони и захранващи адаптери. Нивото на усилване може да бъде регулирано индивидуално за всяка от колоните, посредством бутоните в горната част, както и от самия източник на сигнала, подаван към трансмитера. Колоните могат да бъдат използвани за безжично озвучаване както в закрити помещения, така и на открито. Предвидени за работа на мрежово и батерийно захранване, което позволява да бъдат използвани на места, където няма контакт.


Безжична комуникация: UHF Stereo
Работна честота: 863 MHz
Обхват: до 100м свободно пространство и до 30м през стени и прегради
Влагозащитеност: IPX3 (rainwater )
Захранване на трансмитера: DC 12V 200mA
Захранване на говорителите: 6xAA алк. батерии или адаптер DC12V/1A.
Честотен диапазон: 50Hz - 10KHz
Изкривявания: <1%
Съотношение сигнал/шум: 65dB
Изходна мощност: 2 x 4,5W (RMS)
Размери на трансмитера: 100x100x37mm
Размери на говорителите: 200x200x210mm


Мултизонални системи за безжично озвучаване


Изберете източник на звука

Изберете желаната музика от вашата колекция, като използвате всички улеснения за търсене - по жанр, изпълнител, албум и заглавие, в подредба по азбучен ред. За всеки албум или изпълнител, на екрана ще бъдат изведени допълнителна информация и снимки.
Интерфейсът за контрол позволява също да изберете източник на медията - медиен сървър с музика, DVD плеър или онлайн източник - YouТube, TED и над 100 000 Интернет радиостанции, формат MP3 и WMA. Системата поддържа също Airplay и DLNA за директен стрийминг от компютър, харддиск или избрано мобилно устройство (iPhone, iPod, смартфон, таблет или MP3 плейър).
При възпроизвеждане на музикални файлове няма компресия и загуба на качество, защото системата възпроизвежда всички музикални файлове във форматите, в които те са записани. Поддържани файлови формати са: MP3, iTunes Plus, WMA, AAC (MPEG4), AAC+, Ogg Vorbis, Audible (format 4), Apple Lossless, Flac (lossless) музикални файлове и некомпресирани WAV и AIFF файлове. Системата подлежи на постоянна поддръжка и обновление, което гарантира непрекъсната съвместимост с всички съвременни, актуални файлови формати.
Насочете избраната
музика към желана зона


Насочете избраната от вас музика към зоната, в която желаете да я пуснете. Чрез интерфейса за управление можете да включвате до 32 плейъра в групи по ваш избор и да избирате отделни плейлисти, радиа или музикални услуги за всяка група, като в зависимост от вашето желание, да пускате един и същи плейлист навсякъде в сградата или различна музика в до 10 различни зони на озвучаване. Всички настройки на озвучаването (общи и за всяка отделна зона) са изведени на общия интерфейс за контрол.