Please select your page

Избор

С годините работа в областта на домашната и сградна автоматизация, ние натрупахме опит, преминахме през използването на различни протоколи за комуникация, различни типове контрол и различни интерфейси. В резултат, днес сме способни да предложим на клиентите си избор от решения, който да отговори максимално на конкретните очаквания за възможности и цена. Запознайте се с различните типове системи, които предлагаме и изберете оптималните за вас функционалности и ценови клас.

Прочетете още ...

Планиране

Добре е предварително да планирате какво желаете да управлява вашата система. Опитайте се още в самото начало да си представите кои уреди и осветления ще контролирате, какви сцени желаете да организирате и за какви събития в дома желаете да бъдете предупреждавани. Запознайте се с възможностите за контрол, описани на нашия сайт и изберете кои от тях желаете да използвате? Помислете върху кои от вашите мобилни устройства ще използвате интерфейса за отдалечен контрол на дома.

Прочетете още ...

Монтаж

Запознайте се с начина и последователността на монтаж и програмиране на нашите системи. Това ще ви даде добра представа за отделните етапи от изграждането на системата и ще ви позволи да планирате времето си. При вече завършени домове и сгради ние изграждаме системи, които не изискват никакво допълнително окабеляване (респективно къртене и ремонти). При тези системи, монтажа е процес, който не налага замърсяване и шум и не изисква продължително спиране на електрозахранването.

Прочетете още ...